Ei kukaan voi tulla minun tyköni,ellei Isä,joka minut on lähettänyt vedä häntä.(Joh.6:44) Sitä joka luokseni tulee sitä minä en heitä ulos.(Joh.6:37)

Kun kuulet Jumalan kutsun pelastukseen,voit luottaa siihen että hän ottaa sinut vastaan. Katso minä seison ovella kolkutan,jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven,niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan ja hän minun kanssani.(Ilm.3:20)   Hän odottaa että sinä teet päätöksen,hän ei tule kenenkään luo väkisin. Sinun täytyy tehdä päätös itse,että haluat ottaa Jeesuksen vastaan. Sitä päätöstä ei voi kukaan tehdä puolestasi.

Siilä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. (Room.3:23)

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut,että Hän antoi ainokaisen Poikansa,ettei yksikään joka häneen uskoo,hukkuisi,vaan hänellä olisi iankaikkiinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan maailmaa tuomitsemaan,vaan sitä varten että maailma hänen kauttansa pelastuisi.(Joh3:16-17)

Jeesus kuoli ristillä meidän puolestamme että meillä olisi pelastus Hänessä,kun Häneen uskomme. Jeesus Kristus elää nyt,aina ja iankaikkisesti. Hän sovitti ristillä verellään myös sinun synnit. Jeesuksen veri on mittaamattoman arvokas,sillä Jeesuksen kautta sinulla iankaikkinen elämä.

Mutta kaikille,jotka ottivat hänet vastaan,hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi,niille jotka uskovat hänen nimeensä,jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta,vaan Jumalasta.(Joh1:12-13)

Jos me tunnustamme syntimme on hän uskollinen ja vanhurskas,niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.(1.Joh1:9)

Jeesus vapauttaa sinut synnin kahleista. Omassa voimassasi et siihen pysty,mutta kun uskot Jeesuksen,Hänen voimassaan pääset irti kaikesta mikä sinua on sitonut,oli se sit alkoholi,huumeet tai mikä tahansa.

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämmessäsi,että Jumala on hänet kuolleista herättänyt niin sinä pelastut,sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.

Kerro rohkeasti Jeesuksesta muille.Älä pelkää. Usko ainoastaan. Raamatussa meille sanotaan ettemme joudu häpeään kun Häneen uskomme. Room. 9:33 niinkuin kirjoitettu on: Katso, minä panen Siioniin loukkauskiven ja kompastuksen kallion, ja joka häneen uskoo, se ei häpeään joudu. Joku on laskenut että raamatussa sanotaan 365 kertaa älä pelkää.

 

Sinä olet nyt Jumalan lapsi. Lue Raamattua sillä se on Jumalan sanaa,opit tuntemaan Hänet ja siellä meille on annettu elämänohjeita. Aloita lukeminen Uudesta Testamentista,Johanneksen evankeliumista.Pyhä Hengen jonka olet nyt saanut avaa sinulle Raamatun kirjoituksia.

Etsi seurakuntayhteys,jossa sinulle opetetaan Jumalan sanaa.Etsi uskovia ystäviä,joiden kanssa voit yhdessä kasvaa ja vahvistua hengellisesti.

Ota kaste.(raamatullinen kaste on upotuskaste).Kasteen ottaminen vahvistaa päätöstäsi seurata Jeesusta. Se on vanhan elämän "hautaamista", jonka jälkeen haluat elää uutta elämää Jeesuksen yhteydessä. Kasteen ottaminen on jokaisen ihmisen oma päätös. Kukaan ei voit tehdä sitä toisen puolesta. Uuden testamentin kaste merkitsee  "veteen upottamista". Kaste otetaan sen jälkeen kun ihminen on:
1) kuullut evankeliumin,2) ottanut sen uskossa vastaan, 3)tehnyt parannuksen eli kääntynyt Jumalan puoleen ja 4)huutanut avukseen Jeesuksen nimeä.  Voit kuulla monia mielipiteitä asiasta, mutta älä unohda, että voit itse tutkia asiaa Raamatusta. Lue esim. Apt 2:37-42 ja Room 6:3-6

Rukoile. Kerro rukouksessa kaikki asiasi Jeesukselle. Häneltä me avun ja lohdutuksen ja parannuksen sairauksista saamme.

 Syntisen Rukous:

Jumala olen tehnyt syntiä sinua vastaan ja haluan saada syntini anteeksi. Uskon että Jeesus Kristus on kuollut minun syntieni tähden ja haluan hylätä syntielämän. Avaan nyt sydämeni sinulle Jeesus ja otan sinut vastaan Herranani ja Pelastajanani.Kiitos Jeesus,että olen saanut kaikki syntini anteeksi. Tahdon nyt lähteä seuraamaan sinua. Aamen.