Viisaudella talo rakennetaan ja ymmärryksellä vahvaksi varustetaan.(Sananlaskut 24:3)

Perhe on maailman tärkein instituutio ja se on lähtöisin Jumalasta.Sitä eivät keksineet sosiologit,taloustieteilijät eivätkä hallituksen byrokraatit jotka päättivät että se saisi yhteiskunnan toimimaan kitkattomammin. Perheet olivat olemassa ennen kaupunkeja,hallituksia,ennen kirjoitettua kieltä ja kansakuntia,temppeleitä ja kirkkoja.
Luonteenpiirteet ja yhteenkuuluvuus muovataan kotona. Kotona rakennetaan pohja arvoille ja päämäärille,jotka kestävät läpi elämän.Ellei niitä rakenneta oikein ,se johtaa vääriin käyttäytymismalleihin,jotka nekin kestävät läpi elämän ellei Jumala puutu asioiden kulkuun.
Tänään ******* hyökkää perheiden kimppuun kiivaammin kuin koskaan.Miten voimme puolustautua tällaisia hyökkäyksiä vastaan?
Kuten aina paras puolustuksemme on Jumalan Sana. Lukekaa yhdessä Raamattua.Luokaa yhteiset pelisäännöt. Rukoilkaa toistenne puolesta päivittäin.Varokaa kaikkia sellaisia voimia jotka tähtäävät perheiden hajottamiseen. Ennen kaikkea luovuttakaa avioliittonne Kristukselle ja tehkää Hänestä kotinne ja elämänne keskipiste. (Billy Graham:Tänään on toivoa)