Yli kaksituhatta vuotta sitten eräänä yönä,jota maailma on tottunut kutsumaan jouluksi,eräs nuori juutalaisneitonen koki jotakin sellaista,minkä lukemattomat äidit olivat kokeneet ennen häntä:hän synnyti lapsen.

Tämä syntymä oli kuitenkin ainutlaatuinen koko maailmanhistoriassa. Ensinnäkin lapsella ei ollut inhimmillistä isää. Kuten enkeli oli luvannut: "Pyhä Henki tulee sinun päällesi ja Korkeimman voima varjoaa sinut"(Luuk.1:35) Nöyrän kuuliaisena Neitsyt Maria vastasi: "Tapahtukoon minulle sinun sanasi mukaan."

Tämä syntymä oli ainutlaatuinen siinä mielessä ettei syntynyt lapsi ollut tavallinen lapsi. Hän oli Jumalan ainosyntyinen Poika,joka lähetettiin taivaasta pelastamaan meidät synneistämme. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut,että  hän antoi ainokaisen poikansa,ettei yksikään joka häneen uskoo hukkuisi,vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. (Joh.3:16)

Älä unohda ensimmäisen joulun ihmettä joulun ajan kimalluksessa ja kiireissä. Kumartukaamme palvomaan Häntä Itämaan tietäjien lailla.(Matt.2:11)

Lähde: Billy Graham:Tänään on toivoa