Nähdessään tähden he ihastuivat ylen suuresti(Matt.2:10)

Joka vuosi ihmiset kertovat kuinka paljon he pelkäävät joulua. Usein heidän valituksensa keskittyy kiireeseen ja siihen kuinka paljon rahaa he joutuvat käyttämään.
Tuntuiko noista Jeesus-lasta etsineistä ja satoja kilometrejä aavikon yli ratsaneista miehistä kertaakaan tältä? Sellaisen matkan tekoon kului useita kuukausia ja he olivat kuluttaneet runsaasti rahaa kaiken kullan,mirhamin ja suitsukkeiden hankkimiseen tälle uudelle lapselle.

Enpä usko. Itseasiassa meille kerrotaan että kun heidän matkansa läheni loppuaan,he ihastuivat ylen suuresti. Mistä tämä johtui? Heidän huomionsa oli yksin keskittynyt Jeesukseen,Häneen jota tultaisiin kutsumaan nimellä Immanuel eli Jumala meidän kanssamme.(Matt.1:23)

Älä anna joulunajan musertaa sinua. Kiinnitä katseesi Jeesukseen. Sinun ei tarvitse ostaa kalliita lahjoja muille vain siksi että haluat tehdä vaikutuksen heihin. Keskitä siis ajatuksesi Jeesukseen. Varaa aikaa Raamatun lukuun,Hänen tulostaan kertovien profetioiden lukemiseen Vanhasta Testamentista(esim.Jesajasta luvusta 53) ja jouluevankeliumin lukemiseen. Tee tulevasta joulusta ajankohta,johon voit ihastua ylensuuresti. Jeesus on meideän paras joululahjamme. Mittaamattoman arvokas,on Hänen syntymänsä ja se mitä Hän teki meidän puolestamme ristillä. Hän kärsi ristillä syyttömänä meidän syntimme,jotta meillä olisi Iankaikkinen elämä kun Häneen uskomme.(Uskomme Jeesukseen). Rauhallista Joulun aikaa. Olkoon sydämemme viritetty joulun sanomaan,Jeesuksen syntymään.
Otteita Billy Graham: Tänään on toivoa

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut,
että hän antoi ainokaisen poikansa,
ettei yksikään, joka häneen uskoo hukkuisi,
vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."
Joh. 3:16