www.tv7.fi/vod/player/?program=18733

osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa.
Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja-
ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.
Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme.(Ef.2:7-10)

Jeesuksen Kristuksen ristin kuoleman kautta,Jeesus sovitti kaikki syntimme verellään. Ei ole olemassa sellaista synti paljoutta ettei sitä annettaisi anteeksi."Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. (Room.3) Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.(1.Joh.1:9)

"Jeesus sanoi:Minä olen tie,totuus ja elämä,ei kukaan pääse Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. Kun uskot Jeesukseen sinulla on iankaikkinen elämä.

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.(Room.9)

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut että antoi ainokaisen Poikansa ettei yksikään joka Häneen uskoo hukkuisi vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.(Joh.3:16)

avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö ja saisivat uskomalla minuun synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa.’(Apt.26:18)


Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille
ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot, eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa,
odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä,
hänen, joka antoi itsensä meidän edestämme lunastaakseen meidät kaikesta laittomuudesta ja puhdistaakseen itselleen omaisuudeksi kansan, joka hyviä tekoja ahkeroitsee.(Tiit.2:11-14)

Lue myös kirjoitukseni Veren sanoma Raamatussa