Siinä ilmestyi meille Jumalan rakkaus,että Jumala lähetti ainokaisen Poikansa maailmaan.
(1Johannes4:9) Ajatelkaa miten suuri JUmalan rakkauden osoitus.
"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut,että Hän antoi ainokaisen poikansa,ettei yksikään joka häneen uskoo,hukkuisi,vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä"(Joh.3:16)

Moni ymmärttä väärin Jumalan rakkauden. Jumala on rakkaus ei tarkoita että kaikki on kaunista,ihanaa ja onnellista ja ettei Jumalan rakkauteen voi mitenkään sisältyä rangaistusta synnistä.

Jumalan pyhyys vaatii,että kaikkea syntiä on rangaistava. Jumalan rakkaus kuitenkin tarjoo pelastussuunnitelman ja pelastuksen tälle kadotetulle ja syntiselle maailmalle. Tämän suunnitelman seurauksena Jeesus tuli alas taivaasta ja antoi elämänsä lopullisena ja täydellisenä uhrina synnistä.

Meidän on kuitenkin reagoitava tähän suunnitelmaan. Meidän täytyy uskoa Jeesukseen. Meidän täytyy antaa elämämme Jeesukselle ja luottaa Häneen omana Vapahtajanamme ja Herranamme. Oletko sinä asettanut uskosi Jeesukseen? Jos olet, silloin sinulle on iankaikkinen elämä.
Jeesus sanoo: Minä olen tie,totuus ja elämä,ei kukaan pääse Isän
tykö muutoin kuin minun kauttani.

Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi.Katukaa syntejänne.Jeesus voi vapauttaa sinut synnin kahleista oli se sitten mikä tahansa esim. alkoholi,tupakka,haureus. Jeesus Kristus tahtoo sinut parantaa. Hän antaa sinulle voiman siihen.

Jeesus kuoli ristillä meidän jokaisen syntien tähden, sovitti verellänsä meidän synnit. JHän nousi kuolleista. Ja Jeesus Kristus elää nyt,aina ja iankaikkisesti. Hän voitti kuoleman,jotta meillä jotka häneen uskonne olisi iankaikkinen elämä. Halleluja. Kiitos meidän pelastajallemme. Kiittäköön meidän sielumme häntä joka hetki.