Taivas on ihana paikka.Sinne on hyvä pyrkiä,koska Jumala on luonut meidät taivasta varten.Hän on asettanut sisimpäämme kaipauksen päästä Hänen yhteyteensä,elämään uskossa Jeesukseen sekä kerran pelastumaan taivaaseen..

Jos haluat pelastua:

ota Jeesus vastaan omakohtaisena vapahtajanasi. Kaikille jotka ottivat hänet vastaan Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi niille jotka uskovat Hänen nimeensä.(Joh.1:12)

Tunnusta syntisi Jeesukselle ja pyydä ne anteeksi. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. (Room.3:23

Niin on Jumala maailmaa rakastanut että antoi ainokaisen Poikansa ettei yksikään joka häneen uskoo hukkuisi(joutuisi kadotukseen)vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä(Joh.3:16) Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut niin myös sinun perhekuntasi(Apt.16:31)

Tehkää siis parannus ja kääntykää,että teidän syntinne pyyhittäisiin pois,että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista.(Apt.3:19-20)

Tunnusta Jeesus Vapahtajaksesi ihmisten edessä. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi että Jumala on hänet kuolleista herättänyt niin sinä pelastut,sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.(Room.10:9-10)

Vain Jeesus voi sinut pelastaa ja antaa sinulle syntisi anteeksi. Syntien anteeksi saaminen on välttämätöntä koska taivaaseen ei pääse mikään synti. Valitse ketä haluat palvella. (Lapsikaste ei pelasta)

Jeesus rakastaa sinua ja tahtoo pelastaa sinutkin.

Voit rukoilla ihan yksinkertaisesti esim. näin.

Annan minun syntini anteeksi.tiedän että olen rikkonut sinua vastaan.anna anteeksi. Uskon että Jeesus on sovittanut ristillä minunkin syntini. Haluan ottaa Jeesus sinut vastaan henkilökohtaisena Vapahtajanani.Haluan seurata sinua Jeesus. Tule Herra Jeesus,avaan sinulle sydämeni. Amen.