Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi. Jeesus Kristus on Jumalan poika ja Hän ristillä sovitti meidän syntimme ja Hän nousi kuolleista ja istuu Isän oikealla puolella. Kun me Häneen uskomme ja teemme Hänen tahtonsa mukaan,raamattu on Jumalan sanaa,niin meillä on iankaikkinen elämä.

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut että antoi ainoan Poikansa ettei yksikään jokä Häneen uskoo hukkuisi vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta 24 mutta saavat hänen armostaan lahjaksi vanhurskauden, koska Kristus Jeesus on lunastanut heidät vapaiksi. 25 Hänet Jumala on asettanut sovitusuhriksi, hänen verensä tuo sovituksen uskossa vastaanotettavaksi. Näin Jumala on osoittanut vanhurskautensa. Pitkämielisyydessään hän jätti menneen ajan synnit rankaisematta, 26 mutta nyt meidän aikanamme hän osoittaa vanhurskautensa: hän on itse vanhurskas ja tekee vanhurskaaksi sen, joka uskoo Jeesukseen. Room.3


Miksi kaikki ovat syntiä tehneet? Ihmiskunnan historian alussa tapahtui syntiinlankeemus. Ihminen luotiin syyttömäksi, vanhurskaaksi olennoksi, jolla oli aito yhteys Luojansa kanssa. Mutta kun ihminen lankesi syntiin, tottelemattomuuteen Jumalan sanaa kohtaan saatanan houkutuksesta, yhteys katkesi. Syyttömyyden tilalle tuli syyllisyys, häpeä ja pelko ja kuolema. Ihminen pakeni Jumalaa ja hän joutui lähtemään pois paratiisista.

Room. 5:12 sanoo: "Yhden ainoan ihmisen (Aadamin) teko toi maailmaan synnin ja synnin mukana kuoleman. Näin on kuolema saavuttanut kaikki ihmiset, koska kaikki ovat tehneet syntiä."



Usko on luottamista, turvautumista Kristukseen..