Pääsiäisenä muistelemme Jeesuksen kärsimystä,kuolemaa ja ylösnousemusta.

Jeesus kuoli ristillä meidän kaikkien syntiemme tähden. Kolmantena päivänä Hän nousi kuolleista. Jeesus voitti kuoleman ja synnin vallan.(Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla)

Jeesus avasi meille tien kaikkein pyhimpään,yhteyteen Jumalan luo. Merkkinä siitä on kun temppelin esirippu Jeesuksen kuollessa repesi kahtia ylhäältä alas.(Jeesus sanoo:Minä olen tie,totuus ja elämä,ei kukaan pääse Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.(Joh.14:6)

Jeesus maksoi kalliin hinnan pelastaakseen meidät. Hän kärsi ristin kuoleman. Hänellä oli kovat tuskat ja kivut sillä olihan Hän ihminen niinkuin mekin.Hänen päällen oli sälytetty kaikki meidän syntimme ja sairautemme. Tuskissaan Hän ristillä huusi Eeli eeli ,lama sabaktani? eli Jumala Jumala miksi hylkäsit minut? Taas Hän huusi Isä sinun käsiisi minä uskon henkeni. Se on täytetty. Tämän jälkeen Hän henkäisi viimeisen kerran.

Jeesuksen veri on kallis veri joka on meidän tähtemme vuodatettu,että me eläisimme.
Jeesuksen veri puhuu anteeksiannosta.Syntien anteeksi saamisesta. Hänen haavojen kautta me oleemme parannetut kaikista sairauksista. Jeesuksen veressä on voima eheyttää rikki mennyt sielu. Jeesuksen veressä on muuttava voima joka muuttaa meidät.. Jeeuksen veri puhdistaa meidät kaikista synneistämme olivat ne sitten suuria tai pieniä.

Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut.