Oletko kyllästynyt pinnalliseen elämään? Onko sydämessäsi tyhjyys ja rauhattomuus? Etsitkö elämällesi tarkoitusta?
Elämän tarkoituksen,syntien anteeksi saamisen,ikuisen elämän,ilon,onnen ja rauhan voit löytää vain Jumalan luota. Kokemuksen syvällääänellä voin sanoa että tämä elämä on ihanaa,kun synnit on anteeksi annettu. minäkin joka olin suurin syntisistä,harjoitin prostituutiota. Nyt kun Jeesus Kristus tuli elämääni n. 11kk sitten, vapauduin kaikesta siitä. Ja elämäni on nyt onnellista oman kultani kanssa.
Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa,niin myös kaikki tämä teille annetaan.

Sinä olet Jumalan luoma äärettömän arvokas ihminen. Sinut on luotu Jumalan kuvaksi,elämään Hänen yhteydessään. Synti erottaa sinut Jumalasta,mutta Jumala on valmistanut sinulle pääsyn takaisin Hänen yhteyteensä. Jeesus on ainoa tie Jumalan luo.

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut että Hän antoi ainokaisen Poikansa jottei yksikään joka Häneen uskoo hukkuisi vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Elämä ei pääty kuolemaan,vaan kuoleman jälkeen alkaa iankaikkisuus. Sinun tulee valita,missä vietät iäisyytesi. Jumala haluaa sinut kanssaan taivaaseen ja Hän on valmistanut sinulle pelastuksen. Sinun tulee vain luopua synneistäsi ja ottaa tuo pelastus vastaan.

Tehkää parannus,sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle.
Sillä jos sinä suullasi tunnustat Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämmessäsi että Jumala on Hänet kuolleista herättänyt niin sinä pelastut.

Sillä mitä se hyödyttää ihmistä,vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman mutta saisi sielullensa vahingon?

Elämäsi tärkein valinta on nyt: Seuraatko Jeesusta vai hylkäätkö Hänet?

Voit rukoilla esim. näin:

Tiedän olevani syntinen(tunnusta syntisi) ja tarvitsen pelastusta. Uskon että sinä Jeesus olet sovittanut minunkin syntini. Haluan nyt vastaanottaasinut Jeesus omana Vapahtajani ja nöyrryn parannukseen synneistäni. Haluan tästä lähtien seurata sinua Jeesus ja tunnustaa sinut Jeesus myös ihmisten edessä.