Taivas on ihana paikka.Sinne on hyvä pyrkiä,koska Jumala on luonut meidät taivasta varten.Hän on asettanut sisimpäämme kaipauksen päästä Hänen yhteyteensä,elämään uskossa Jeesukseen sekä kerran pelastumaan taivaaseen..

Jos haluat pelastua:

ota Jeesus vastaan omakohtaisena vapahtajanasi. Kaikille jotka ottivat hänet vastaan Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi niille jotka uskovat Hänen nimeensä.(Joh.1:12)

tunnusta syntisi Jeesukselle ja pyydä ne anteeksi. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. (Room.3:23)

Niin on Jumala maailmaa rakastanut että antoi ainokaisen Poikansa ettei yksikään joka häneen uskoo hukkuisi(joutuisi kadotukseen)vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä(Joh.3:16) Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut niin myös sinun perhekuntasi(Apt.16:31)

Tehkää siis parannus ja kääntykää,että teidän syntinne pyyhittäisiin pois,että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista.(Apt.3:19-20)Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla.(Room.3:23)

Tunnusta Jeesus Vapahtajaksesi ihmisten edessä. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi että Jumala on hänet kuolleista herättänyt niin sinä pelastut,sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.(Room.10:9-10)

Vain Jeesus voi sinut pelastaa ja antaa sinulle syntisi anteeksi. Syntien anteeksi saaminen on välttämätöntä koska taivaaseen ei pääse mikään synti. Valitse ketä haluat palvella. (Lapsikaste ei pelasta)

Jeesus rakastaa sinua ja tahtoo pelastaa sinutkin.

Voit rukoilla ihan yksinkertaisesti esim. näin.

Annan minun syntini anteeksi.tiedän että olen rikkonut sinua vastaan.anna anteeksi. Uskon että Jeesus on sovittanut ristillä minunkin syntini. Haluan ottaa Jeesus sinut vastaan henkilökohtaisena Vapahtajanani.Haluan seurata sinua Jeesus. Tule Herra Jeesus,avaan sinulle sydämeni.

Voit olla nyt varma että syntisi on sinulle anteeksi annetut ja että olet Jumalan lapsi.
Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Hänen nimeensä, (Joh.1:12)
Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä. (1:Joh.1:8-10)
Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.
Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran.
Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi. (2:Kor.5:17)

Sinä olet nyt Jumalan lapsi. Lue Raamattua sillä se on Jumalan sanaa,opit tuntemaan Hänet ja siellä meille on annettu elämänohjeita. Aloita lukeminen Uudesta Testamentista,Johanneksen evankeliumista.Pyhä Hengen jonka olet nyt saanut avaa sinulle Raamatun kirjoituksia. Ef 1:13 Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.


Etsi seurakuntayhteys,jossa sinulle opetetaan Jumalan sanaa.Etsi uskovia ystäviä,joiden kanssa voit yhdessä kasvaa ja vahvistua hengellisesti.

Ota kaste.(raamatullinen kaste on upotuskaste).Kasteen ottaminen vahvistaa päätöstäsi seurata Jeesusta. Se on vanhan elämän "hautaamista", jonka jälkeen haluat elää uutta elämää Jeesuksen yhteydessä. Kasteen ottaminen on jokaisen ihmisen oma päätös. Kukaan ei voit tehdä sitä toisen puolesta. Uuden testamentin kaste merkitsee "veteen upottamista". Kaste otetaan sen jälkeen kun ihminen on:
1) kuullut evankeliumin,2) ottanut sen uskossa vastaan, 3)tehnyt parannuksen eli kääntynyt Jumalan puoleen ja 4)huutanut avukseen Jeesuksen nimeä. Voit kuulla monia mielipiteitä asiasta, mutta älä unohda, että voit itse tutkia asiaa Raamatusta. Lue esim. Apt 2:37-42 ja Room 6:3-6

Rukoile. Kerro rukouksessa kaikki asiasi Jeesukselle. Häneltä me avun ja lohdutuksen ja parannuksen sairauksista saamme.