Jeesuksen syntymä on ennustettu  Vanhassa Testamentissa jo Jesajan(Profeetta) aikaan.(n.600eKr)
"Katso,neitsyt tulee raskaaksi ja syynnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel.(Immanuel nimi tarkoittaa Jumala meidän kanssamme).
Uudessa Testamentissa tästä tapahtumasta kerrotaan Matteuksen evankeliumin alussa, Kaksi ensimmäistä lulua. Voitte sen sieltä itse lukea, kuinka Enkeli ilmestyi Marialle(Luuk.1:26-38) ja Joosefille(Matt.1:19-25)ilmoitti Jeesuksen syntymän,Meidän Vapahtajamme syntymän.
Joulu on Jumalan muistutus ettemme ole yksin.Jeesuksen elämässä,kuolemassa ja ylösnousemuksessa Jumala paljasti rakkautensa meitä  ihmisiä kohtaan,joka pelastaa meidät erosta ja yksinäisyydestä. Emme ole yksin Jumala on tullut alas taivaasta kertoakseen että Hän rakastaa meitä.
  voit olla varma että Jeesus on täällä. Hän on täällä antamassa meille syntimme anteeksi,toivoa,jakamassa uskoa ja parantamassa meidän haavamme sekä hengelliset että psyykkiset,jos vain siihen suostumme.
Jumala on edelleen meidän kanssamme. Jos olet yksinäinen,vastaanota Jeesus elämääsi. Pyydä hänen apuaan sitten,että löytäisit jonkun toisen yksinäisen ihmisen voidaksesi osoittaa hänelle että Kristus rakastaa myös häntä.

  Toivon ettei  kukaan joutuisi olemaan yksin/kokemaan ettei kukaan välitä. Sillä yksi on joka meitä rakastaa: Jeesus rakastaa meitä.