Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.
Room. 3:23-24


Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut että antoi ainoan Poikansa ettei yksikään joka häneen uskoo hukkuisi vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.(Joh.3:16)

Jeesus sanoo: “Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.” (Joh. 14:6)

Jumalan luo on vain yksi tie ja se on Jeesus.. Jeesus on ainoa mahdollisuus, ainoa vaihtoehto, ainoa tie elämään.

Kaikki synti vaatii aina rangaistuksen, ja on vain kaksi paikkaa, joissa synti rangaistaan: Helvetti ja Golgata. Jokainen ihminen on luontaisesti kadotettu ja joutuu itse kärsimään rangaistuksen synnistään. Mutta hyväksymällä Jeesuksen elämänsä Herraksi ja turvautumalla uskossa hänen sovintouhriinsa Golgatalla, ihminen saa syntinsä anteeksi ja pelastuu.

“Kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi.” (Joh. 1:12)

Jumala kunnioittaa ihmisen tahtoa eikä pakota ketään uskomaan Jeesukseen.





Älä siirrä ratkaisuasi myöhempään, sillä et voi tietää, millä hetkellä joudut astumaan kuoleman rajan yli, ja sen jälkeen on myöhäistä enää kääntyä Jeesuksen puoleen. Ratkaisut on tehtävä täällä ajassa. Siksi Raamattu sanoo: “Juuri nyt on oikea hetki, juuri nyt on pelastuksen päivä!”

Jumalan rakkauden lahja Jeesuksessa on ilmainen ja sen omistamiseen sinua kutsutaan tänään. Miten sinä vastaat Jeesuksen kutsuun? Minkä valinnan teet?


Voit ottaa Jeesuksen vastaan rukoilemalla. Esim. Jeesus tunnustan että olen tehnyt sinua vastaan. Kiitos että kuolit ristillä puolestani,kärsit synnin rangaistuksen puolestani. Avaan sydämeni sinulle. Anna kaikki syntini anteeksi. Tule Herra Jeesus elämäni Herraksi. Aamen.